#41: Hej, jag har en fråga som gäller spel. Ibland i mitt liv, kanske en gång i halvåret, får jag för mig att spela candy crush saga, eller liknande spel, där en parar ihop juveler till tre eller fler, vinner en massa bonusar (ej riktiga pengar) och bevittnar konfetti av färger. Det är så enkelt och så simpelt, men vad tror du, blir jag lite hjärndöd av det? Och varför vill jag spela dessa meningslösa spel? - AnonymHär ligger jag på stranden, ingen handduk, bara sand. Det går knappt att hålla ögonen öppna för solen. Jag tittar på alla skrikiga människor vid bryggan. Jag önskar att jag kunde vifta med min hand och flytta på dem. Puff - försvinn. Jag gräver små gropar i sanden med någons gamla slickepinne. En myra klättrar ner i varje grop som jag gräver. Jag tar en hel näve med sand och låter den rinna igenom. Luften hänger liksom och det hänger något i luften som ser ut som en kärlekspil. Jag tittar på olika växter, de är perfekta, och på en nyckelpiga som ser solblekt ut. Jag känner att jag behöver vila från alla detaljer och nyheter som gör att jag har svårt att somna på nätterna. Jag har läst klart min bok och scrollat igenom flera år av mitt ex instagram. Lika bra att prova candy crush. Några dagar senare tar jag bort det och får tillbaka min kommuniceringsförmåga men suget blir kvar.