#21: Varför vann inte Benjamin Ingrosso Melodifestivalen 2018? :( - anonym


Jag tittar på Melodifestivalen, jag tittar på P3 Guld, veckan efter ser jag en skilsmässofilm och sen en dokumentär om ett sällskapsdjur. Man försvinner in i soffan, man försvinner in i tevens hjärta. Man tänder en lampa för att släcka en annan. Man hör en fest, man är inte på den där festen. En fest är omöjligt att tänka sig, liksom en soffa är omöjligt att tänka sig när man är på fest. Du säger att Benjamin har konstig utstrålning, för mig utstrålar han vilja, styrka. Bli inte ledsen nu, men han kommer aldrig komma hem till dig. Han kommer aldrig tända din hallampa, ställa sina skor prydligt bredvid dina, sätta sig vid ditt köksbord och slå upp en kopp te, det kommer inte hända. Han är upptagen nu. Det har varit, och kommer fortsätta vara, mycket med mellon. Precis som du har mycket med ditt liv, tänk så, du har mycket med ditt och han har mycket med sitt. Det viktigaste är att du gör saker, ligg inte kvar i sängen mer än tio minuter på morgonen, det kommer göra dig deprimerad, duscha regelbundet. Ät bra! Vänta inte så där med att äta som du kan göra ibland, regelbundna måltider är otroligt viktiga för att humöret inte ska dala, även för en konstnär! Och när du kommer hem på kvällen, sätt på radion!